Υποστηρικτές

together

The Helidoni Foundation

Η ΑΝΤΑΜΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ από τα πρώτα της κιόλας βήματα έχει δίπλα της την υποστήριξη του ‘The Helidoni Foundation’.

Το The Helidoni Foundation ιδρύθηκε από τους Δημήτρη και Σάρα Γεωργακοπούλου το 2019. Πραγματοποιεί επιχορηγήσεις και επενδύσεις σε προγράμματα φιλανθρωπικών, εκπαιδευτικών και επιστημονικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα με στόχο την προώθηση της ανανέωσης και της προόδου, υποστηρίζοντας φιλανθρωπικές και κοινωνικές δράσεις στην πορεία τους από την ιδεολογία έως τη βιωσιμότητα.

Μάθετε περισσότερα στο https://www.helidonifoundation.org/

HIGGS | Higher Incubator Giving Growth & Sustainability

H ANTAMA από τον Οκτώβριο του 2020 εντάχθηκε στο πρόγραμμα Incubator του HIGGS.

Το HIGGS αποτελεί μια πρωτοβουλία με στόχο την ενδυνάμωση μη κερδοσκοπικών οργανώσεων |ΜΚΟ| που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, μέσα από εκπαιδευτικά και υποστηρικτικά προγράμματα και δράσεις που πραγματοποιούνται στη σταθερή και μόνιμη δομή των εγκαταστάσεών του.

Μάθετε περισσότερα στο: https://higgs3.org

Asterias Creative Design

Η Asterias Creative Design Agency - Δημιουργικό γραφείο 360 οπτικής επικοινωνίας ανέλαβε αφιλοκερδώς τη συμβουλευτική και τη δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας της ΑΝΤΑΜΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ και των επιμέρους δράσεων της.

H Αsterias δημιουργεί συναισθήματα. Δημιουργεί εικόνες που λένε μια ιστορία. Δημιουργεί μάρκες και προϊόντα που ο κόσμος αγαπάει εδώ και 30 χρόνια. Εκτός όμως από το να δημιουργεί, έχει και τα δικά της συναισθήματα. Αποτελείται από ανθρώπους με ευαισθησίες που θέλουν και μπορούν να εκφραστούν βοηθώντας, συμπαραστεκόμενοι σε αγαθούς ανιδιοτελείς σκοπούς, όπως αυτός της ΑΝΤΑΜΑ. "Μια εικόνα χίλιες λέξεις σε μια ρυτίδα από ένα χαμόγελο μιας κάποιας ηλικίας. Κλείστε τα μάτια και το σχεδιάσατε. Όλοι μπορείτε να δημιουργήσετε", λέει ο ιδρυτής της Σταύρος Πλατσής.

Μάθετε περισσότερα στο: https://asterias.gr  

Share this Post: