ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ???

Μικροί- Μεγάλοι, «ΜΑΖΙ», βγάλτε και στείλτε μας την πιο τρυφερή, αστεία, σημαντική, «δυνατή» σας φωτογραφία! Μια εικόνα που για εσάς «φωτογραφίζει» την «Αγάπη που ενώνει τις Γενιές»!

Σε μία προσπάθεια ανάδειξης της σημασίας που έχει η αγάπη μεταξύ των ανθρώπων διαφορετικών ηλικιών, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στη Διαγενεακή Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα «Η Αγάπη ενώνει τις Γενιές», η οποία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 1ου φεστιβάλ «Μονοπάτια Ζωής», 15 & 16 Οκτωβρίου 2022, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Οι φωτογραφίες που θα συγκεντρωθούν θα κοσμήσουν τον περιβάλλοντα χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, με σκοπό να:-.

-  αναδείξουν την αξία και τη δύναμη της Διαγενεακής Επαφής και

- μιλήσουν, για πρώτη φορά, για μία Ελληνική Κοινωνία Συμπεριληπτική και ταυτόχρονα Ανοικτή προς τους ανθρώπους όλων των Ηλικιών!

Το φεστιβάλ «Μονοπάτια Ζωής», μία πρωτοβουλία της ΑΝΤΑΜΑ, πραγματοποιείται για 1η φορά στην Ελλάδα, και στόχο έχει την κινητοποίηση & ενδυνάμωση των Ηλικιακά Μεγαλύτερων Ανθρώπων ώστε να παραμείνουν κοινωνικά δραστήριοι, αγκαλιάζοντας συγχρόνως και τις νεότερες γενιές. Για το 2ήμερο, περισσότερες από 20 Οργανώσεις/Φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών συνεργάζονται και θα υλοποιήσουν εκπαιδευτικά, ψυχαγωγικά εργαστήρια, εκδηλώσεις και ενημερωτικές ομιλίες για τους ηλικιακά μεγαλύτερους ανθρώπους, αλλά και διαγενεακές δράσεις μαζί με τις νεότερες γενιές. Μέσα από όλες τις δράσεις το Φεστιβάλ, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, θα λειτουργήσει ως μία «ΦΩΝΗ» κατά του Ηλικιακού Ρατσισμού, υπέρ μίας κοινωνίας συμπεριληπτικής προς όλους.

Όροι Συμμετοχής στην Διαγενεακή Έκθεση

-  Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους, μικρούς & μεγάλους κάθε ηλικίας. Άτομα κάτω των 18 ετών, τεκμαίρεται ότι έχουν την συγκατάθεση των νόμιμων κηδεμόνων τους.

-  Κάθε συμμετέχων μπορεί να υποβάλει μόνο 1 φωτογραφία, η οποία θα πρέπει να απεικονίζει τουλάχιστον δύο (2) έμβια προσώπα/ζώα διαφορετικών γενεών, για τα οποία ο συμμετέχων οφείλει και θεωρείται ότι έχει λάβει τη συγκατάθεση τους για χρήση των προσωπικών τους δεδομένων.

- Η φωτογραφία υποβάλλεται με πλήρες «Ονοματεπώνυμο», «Ηλικία» και «Email» του φωτογράφου, καθώς και «Τίτλο» φωτογραφίας.

- Φωτογραφίες με πλαίσια, υδατογραφήματα, ή φωτογραφίες που προσβάλλουν τα δικαιώματα των άλλων και παραβιάζουν τα χρηστά ήθη, δεν θα γίνονται δεκτές.

- Η συμμετοχή σημαίνει πλήρη αποδοχή των όρων της πρόσκλησης και συναίνεση στη χρήση των φωτογραφιών σε όλα τα μέσα, για την ενίσχυση των σκοπών της έκθεσης

- Η φωτογραφία υποβάλλεται σε μορφή JPEG/PNG,  Ανάλυση min 5MP,  Μέγεθος αρχείου max 5MB.

- Αποστολή φωτογραφίας: contact@antama.gr

- Υποβολή συμμετοχών έως 1η Οκτωβρίου 2022.

Μικροί-Μεγάλοι, μαζί, βγάλτε την πιο όμορφη φωτογραφία σας!