Έχεις Ερωτήματα & Προβληματισμούς για τη ζωή;

Ένας "Cyber Παππούς" σου δίνει τις απαντήσεις!

Ρώτησε τώρα!

Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Θέμα: Δεν μου αρέσει αυτό που σπουδάζω

Orest2003:
Πέρασα στο τμήμα Οικονομικών, αλλά αυτό που πάντοτε ήθελα ήταν να σπουδάσω Ψυχολογία. Οι γονείς μου πιστέυουν ότι με τα Οικονομικά εξασφαλίζω ένα καλύτερο μέλλον.
Απάντηση - Βάνα:
Είναι πολύ σημαντικό στη ζωή σου, να κάνεις αυτό που θες πραγματικά και όχι αυτο που οι άλλοι περιμένουν από εσένα. Οφείλεις στον εαυτό σου να διεκδικήσεις τα όνειρα σου. Αν η Ψυχολογία είναι αυτό που επιθυμείς να σπουδάσεις, τότε μίλα στους γονείς σου και μη φοβάσαι. Ο φόβος μας πάει πίσω και είσαι πολύ νέος/α για να επιτρέψεις τη ζωή σου να την κυριεύει ο φόβος. Έκφρασε τις σκέψεις, επιθυμίες και προβληματισμούς σου στους γονείς σου και θα δεις ότι, όταν κάτι το θέλουμε πολύ και το πιστευουμε πολύ, οι τρόποι να το κάνουμε πραγματικότητα, βρίσκονται. Ακόμα και εάν οι γονείς σου εχουν κάποιες αμφιβολίες ή δεν μπορούν να σε υποστηρίξουν οικονομικά, μπορείς μόνος σου, βρίσκοντας μία εργασία παράλληλα με τις σπουδές σου, να στηρίξεις την απόφασή σου. Περνώντας τα χρόνια, θα νιώσεις πολύ όμορφα που υποστήριξες ο ίδιος τις επιθυμίες σου.
Share this Post:

Έχεις Ερωτήματα & Προβληματισμούς για τη ζωή;

Ένας "Cyber Παππούς" σου δίνει τις απαντήσεις!

Χρειάζεσαι μια συμβουλή;

Η ομάδα του wise2gether αποτελείται από εθελοντές ενηλίκες 65+, που είναι εδώ να ακούσουν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς σου, με εφόδιο τη σοφία, την εμπειρία και την αγάπη για τους νέους ανθρώπους.

Μέσα από τη δωρεάν διαδικτυακή υπηρεσία του  wise2gether που προωθεί και στηρίζει τη διαγενεακή επικοινωνία και τον ανοιχτό διάλογο μπορείς να «συναντηθείς» με τους cyber παπούδες για προσωπικές συμβουλές πάσης φύσεως.

 WISE2GETHER - ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ !

Γιατί WISE2GETHER?

Στόχος του wise2gether είναι η προώθηση της διαγενεακής συμφιλίωσης και διάδρασης διαφορετικών γενεών, μέσα από την :

- υποστήριξη των νέων από μεγαλύτερους ανθρώπους, που θα μπορούσαν να είναι η γιαγιά ή ο παππούς τους, και έχουν το χρόνο και την ευαισθησία να νοιαστούν για τα ερωτήματά τους

- ενθάρρυνση των ανθρώπων στο τρίτο στάδιο της ενήλικης ζωής τους να ασχοληθούν με την τεχνολογία, να ενεργοποιηθούν απαντώντας σε ερωτήματα πάσης φύσεως των νέων ανθρώπων, βάσει της πολύχρονης εμπειρίας και γνώσης τους, και να βρουν ακόμα ένα λόγο να είναι ενεργοί και χρήσιμοι στην κοινωνία.

 WISE2GETHER - ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ !

Πώς λειτουργεί;

Συμπληρώνεις την παρακάτω φόρμα. Η ερώτησή σου θα απαντηθεί από έναν από τους Cyber Παππούδες του wise2gether που διάβασε το αίτημά σου.

Εντός ολίγων ημερών, θα λάβεις απάντηση στο email σου.

Tα αιτήματα -κατόπιν έγκρισης- δημοσιεύονται ανώνυμα, προκειμένου να ενισχύσουν τον στόχο της Δράσης wise2gether, την προώθηση του διαγενεακού διαλόγου.

WISE2GETHER - ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ !