Έχεις Ερωτήματα & Προβληματισμούς για τη ζωή;

Ένας "Cyber Παππούς" σου δίνει τις απαντήσεις!

Ρώτησε τώρα!

Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Θέμα: Next step

Voulitsa 12:
Είμαι άνεργη πολλά χρόνια και αφού δεν στεριωνω σε καμία δουλειά αποφάσισα να κάνω κάτι δικό μου. Μέχρι τώρα όμως μόνο εμπόδια υπάρχουν στον δρόμο μου. Δεν ξέρω τι να κάνω. Αξίζει τον κόπο να κυνηγάς τα όνειρα σου ακόμα και αν τα πιστεύεις μόνο εσύ.. δεν έχεις κανέναν δίπλα σου.. Αλλά πιστεύεις ότι είσαι τόσο πολύ κοντά..
Απάντηση - Μαργαρίτα:
Σ ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου, καθώς αντιλαμβάνομαι ότι νιώθεις απογοητευμένη από την μία κατάσταση που έχει διαρκέσει αρκετά.
Όμως, κοίτα, το πρώτο βήμα το έκανες και ανοίχτηκες και αυτό είναι η αρχή για τα πάντα.
Δεν γνωρίζω παρά ελάχιστα για σένα, ώστε να μπορούσα να σου δώσω εναλλακτικές για τη δουλειά. Και πάει αρκετός καιρός που εγώ έχω βγει στη σύνταξη πλέον και δεν γνωρίζω ίσως και πολλά νέα επαγγέλματα.
Όμως, μία συμβουλή που βγαίνει αβίαστα από μέσα μου είναι ότι…τα όνειρά μας δεν πρέπει να σταματάμε να τα κυνηγάμε ποτέ, αρκεί να έχουμε τη διαύγεια να βλέπουμε τους δρόμους που μας ανοίγονται στη διαδρομή.
Ναι, συνήθως είναι σπάνιο κάποιος να συμμερίζεται ή να καταλαβαίνει τα όνειρά μας, όμως εάν νιώθεις ότι είσαι τόσο κοντά., δεν βλέπω το λόγο να κάνεις πίσω τώρα.
Ελπίζω να βοήθησα κάπως τη σκέψη σου,

Γιαγια Μαργαρίτα
Share this Post:

Έχεις Ερωτήματα & Προβληματισμούς για τη ζωή;

Ένας "Cyber Παππούς" σου δίνει τις απαντήσεις!

Χρειάζεσαι μια συμβουλή;

Η ομάδα του wise2gether αποτελείται από εθελοντές ενηλίκες 65+, που είναι εδώ να ακούσουν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς σου, με εφόδιο τη σοφία, την εμπειρία και την αγάπη για τους νέους ανθρώπους.

Μέσα από τη δωρεάν διαδικτυακή υπηρεσία του  wise2gether που προωθεί και στηρίζει τη διαγενεακή επικοινωνία και τον ανοιχτό διάλογο μπορείς να «συναντηθείς» με τους cyber παπούδες για προσωπικές συμβουλές πάσης φύσεως.

 WISE2GETHER - ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ !

Γιατί WISE2GETHER?

Στόχος του wise2gether είναι η προώθηση της διαγενεακής συμφιλίωσης και διάδρασης διαφορετικών γενεών, μέσα από την :

- υποστήριξη των νέων από μεγαλύτερους ανθρώπους, που θα μπορούσαν να είναι η γιαγιά ή ο παππούς τους, και έχουν το χρόνο και την ευαισθησία να νοιαστούν για τα ερωτήματά τους

- ενθάρρυνση των ανθρώπων στο τρίτο στάδιο της ενήλικης ζωής τους να ασχοληθούν με την τεχνολογία, να ενεργοποιηθούν απαντώντας σε ερωτήματα πάσης φύσεως των νέων ανθρώπων, βάσει της πολύχρονης εμπειρίας και γνώσης τους, και να βρουν ακόμα ένα λόγο να είναι ενεργοί και χρήσιμοι στην κοινωνία.

 WISE2GETHER - ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ !

Πώς λειτουργεί;

Συμπληρώνεις την παρακάτω φόρμα. Η ερώτησή σου θα απαντηθεί από έναν από τους Cyber Παππούδες του wise2gether που διάβασε το αίτημά σου.

Εντός ολίγων ημερών, θα λάβεις απάντηση στο email σου.

Tα αιτήματα -κατόπιν έγκρισης- δημοσιεύονται ανώνυμα, προκειμένου να ενισχύσουν τον στόχο της Δράσης wise2gether, την προώθηση του διαγενεακού διαλόγου.

WISE2GETHER - ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ !