Έχεις Ερωτήματα & Προβληματισμούς για τη ζωή;

Ένας "Cyber Παππούς" σου δίνει τις απαντήσεις!

Ρώτησε τώρα!

Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Θέμα: Αναποφάσιστος

Αιμιλιανός:
Είμαι 40 χρονών και δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θέλω να κάνω στη ζωή μου. Θέλω να δοκιμάζω και να μαθαίνω συνέχεια καινούργια πράγματα; Είναι κακό αυτό;
Απάντηση - Μαρία:
Γεια σου Αμιλιανέ!
Κακό δεν ειναι, εάν με κάποιο τρόπο εχεις την δυνατότητα να βιοπορίζεσαι. Καλό θα ειναι ομως να ξεκινήσεις απο κάπου,μόνο ετσι θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις τι σου αρέσει και τι οχι. Ετσι οπως εχουν τα πράγματα στην περ'ιπτωση σου,εχεις το προνόμιο να μπορείς να αλλάξεις κατεύθυνση. Ο χρόνος ομως που εχεις δεν ειναι απεριόριστος ,διότι οταν ξεκινάει κανείς να δουλεύει, αναγκαστικά θα κάνει κάποιες υποχωρήσεις στα θέλω του ,και οσο μεγαλώνεις μειώνονται οι αντοχές σου γι'α συμβιβασμούς! Αν δεν μπείς στον "αγώνα" δεν θα μπορέσεις να αποφασίσεις. Ξεκίνα με κέφι και αποφασιστικότητα. Τα αλλα θα ερθουν μόνα τους! Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως
Με αγάπη, Μαρία
Share this Post:

Έχεις Ερωτήματα & Προβληματισμούς για τη ζωή;

Ένας "Cyber Παππούς" σου δίνει τις απαντήσεις!

Χρειάζεσαι μια συμβουλή;

Η ομάδα του wise2gether αποτελείται από εθελοντές ενηλίκες 65+, που είναι εδώ να ακούσουν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς σου, με εφόδιο τη σοφία, την εμπειρία και την αγάπη για τους νέους ανθρώπους.

Μέσα από τη δωρεάν διαδικτυακή υπηρεσία του  wise2gether που προωθεί και στηρίζει τη διαγενεακή επικοινωνία και τον ανοιχτό διάλογο μπορείς να «συναντηθείς» με τους cyber παπούδες για προσωπικές συμβουλές πάσης φύσεως.

 WISE2GETHER - ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ !

Γιατί WISE2GETHER?

Στόχος του wise2gether είναι η προώθηση της διαγενεακής συμφιλίωσης και διάδρασης διαφορετικών γενεών, μέσα από την :

- υποστήριξη των νέων από μεγαλύτερους ανθρώπους, που θα μπορούσαν να είναι η γιαγιά ή ο παππούς τους, και έχουν το χρόνο και την ευαισθησία να νοιαστούν για τα ερωτήματά τους

- ενθάρρυνση των ανθρώπων στο τρίτο στάδιο της ενήλικης ζωής τους να ασχοληθούν με την τεχνολογία, να ενεργοποιηθούν απαντώντας σε ερωτήματα πάσης φύσεως των νέων ανθρώπων, βάσει της πολύχρονης εμπειρίας και γνώσης τους, και να βρουν ακόμα ένα λόγο να είναι ενεργοί και χρήσιμοι στην κοινωνία.

 WISE2GETHER - ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ !

Πώς λειτουργεί;

Συμπληρώνεις την παρακάτω φόρμα. Η ερώτησή σου θα απαντηθεί από έναν από τους Cyber Παππούδες του wise2gether που διάβασε το αίτημά σου.

Εντός ολίγων ημερών, θα λάβεις απάντηση στο email σου.

Tα αιτήματα -κατόπιν έγκρισης- δημοσιεύονται ανώνυμα, προκειμένου να ενισχύσουν τον στόχο της Δράσης wise2gether, την προώθηση του διαγενεακού διαλόγου.

WISE2GETHER - ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ !