Έχεις Ερωτήματα & Προβληματισμούς για τη ζωή;

Ένας "Cyber Παππούς" σου δίνει τις απαντήσεις!

Ρώτησε τώρα!

Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Θέμα: Οι γονείς μου μού κάνουν τη ζωή δύσκολη

Kαλλιόπη:
Οι γονείς μου χώρισαν πρόσφατα με πολύ κακούς όρους. Ο μπαμπάς μου δεν επικοινωνεί και η μαμά μου έχει αναθέσει σε εμένα να μεγαλώνω την αδερφή μου. Της φαίνεται εντελώς λογικό, όμως εγώ έτσι αφήνω πίσω τη ζωή μου και αναρωτιέμαι πώς μπορώ να της βάλω όρια χωρίς να την πληρώσει η αδερφή μου που είναι στη μέση.
Απάντηση - Βάνα:
Αγαπητή Καλλιόπη γεια σου!

Σ ευχαριστούμε πολύ που εμπιστεύτηκες τους Cyber Παππούδες!
Προκειμένου να έχουμε μία καλύτερη εικόνα, θα ήθελες να μας πεις μερικά πράγματα περισσότερα για εσένα και την αδερφή σου?
Τι ηλικία έχετε? Η μητέρα σου εργάζεται? Όποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία θα βοηθήσει να κατανοήσω καλύτερα την κατάσταση που βιώνεις.

Γενικά μιλώντας, κανένα παιδί δεν πρέπει να αναλαμβάνει ρόλους γονεϊκούς.
Ωστόσο, καμιά φορά οι ίδιοι οι γονείς δεν έχουν την ωριμότητα να διαχειριστούν σωστά τον χωρισμό τους, με αποτέλεσμα να πληγώνουν περισσότερο τα παιδιά τους, άθελά τους.
Το ότι έχεις την αδερφή σου είναι πολύ σημαντικό, γιατί εκτός από το «βάρος» της ευθύνης της, έχεις και κάποιον άλλον δικό σου άνθρωπο να μοιράζεσαι λύπες αλλά και χαρές.

Θα χαρώ να μου στείλεις περισσότερες πληροφορίες.

Γιαγιά Βάνα
Share this Post:

Έχεις Ερωτήματα & Προβληματισμούς για τη ζωή;

Ένας "Cyber Παππούς" σου δίνει τις απαντήσεις!

Χρειάζεσαι μια συμβουλή;

Η ομάδα του wise2gether αποτελείται από εθελοντές ενηλίκες 65+, που είναι εδώ να ακούσουν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς σου, με εφόδιο τη σοφία, την εμπειρία και την αγάπη για τους νέους ανθρώπους.

Μέσα από τη δωρεάν διαδικτυακή υπηρεσία του  wise2gether που προωθεί και στηρίζει τη διαγενεακή επικοινωνία και τον ανοιχτό διάλογο μπορείς να «συναντηθείς» με τους cyber παπούδες για προσωπικές συμβουλές πάσης φύσεως.

 WISE2GETHER - ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ !

Γιατί WISE2GETHER?

Στόχος του wise2gether είναι η προώθηση της διαγενεακής συμφιλίωσης και διάδρασης διαφορετικών γενεών, μέσα από την :

- υποστήριξη των νέων από μεγαλύτερους ανθρώπους, που θα μπορούσαν να είναι η γιαγιά ή ο παππούς τους, και έχουν το χρόνο και την ευαισθησία να νοιαστούν για τα ερωτήματά τους

- ενθάρρυνση των ανθρώπων στο τρίτο στάδιο της ενήλικης ζωής τους να ασχοληθούν με την τεχνολογία, να ενεργοποιηθούν απαντώντας σε ερωτήματα πάσης φύσεως των νέων ανθρώπων, βάσει της πολύχρονης εμπειρίας και γνώσης τους, και να βρουν ακόμα ένα λόγο να είναι ενεργοί και χρήσιμοι στην κοινωνία.

 WISE2GETHER - ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ !

Πώς λειτουργεί;

Συμπληρώνεις την παρακάτω φόρμα. Η ερώτησή σου θα απαντηθεί από έναν από τους Cyber Παππούδες του wise2gether που διάβασε το αίτημά σου.

Εντός ολίγων ημερών, θα λάβεις απάντηση στο email σου.

Tα αιτήματα -κατόπιν έγκρισης- δημοσιεύονται ανώνυμα, προκειμένου να ενισχύσουν τον στόχο της Δράσης wise2gether, την προώθηση του διαγενεακού διαλόγου.

WISE2GETHER - ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ !