Έχεις Ερωτήματα & Προβληματισμούς για τη ζωή;

Ένας "Cyber Παππούς" σου δίνει τις απαντήσεις!

Ρώτησε τώρα!

Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Θέμα: Έρωτας

ΙΝΑ:
Ο συντροφος μου μετα απο 1 χρονο σχεσης μου ειπε οτι δε θελει να παντρευτει.ειναι μικροτερος μου 5 χρονια,εγω ομως θελω να κανω οικογενεια αμεσα.Να τον χωρισω;;κ να μεινω μονη;;;Κ αν δε βρω κανεναν;
Απάντηση - Δέσποινα:
Γεια σου ΙΝΑ,
Ο φόβος της μοναξιάς είναι μεγάλος για όλους τους ανθρώπους. Ο ‘κίνδυνος’ όμως να δέσεις τη ζωή σου με έναν άνθρωπο που δεν θέλετε τα ίδια πράγματα από την αρχή, πίστεψε έναν μεγαλύτερο άνθρωπο, είναι πολύ χειρότερος.
Η Ζωή, έγγαμη ή άγαμη, έχει χαρές και δυσκολίες. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει ο καθένας μας να αναζητάει δίπλα του έναν σύντροφο, έναν συνοδοιπόρο, με τον οποίον τα «Θέλω» να είναι κοντινά, γιατί μαζί θα πρέπει να παλέψετε για να τα κατακτήσετε.

Είναι προς τιμήν του που σου εξέφρασε με ειλικρίνεια την επιθυμία του. Αυτό που εσύ πρέπει να κάνεις, είναι να τον ακούσεις, χωρίς να περιμένεις ότι θα αλλάξει, και να ακούσεις πολύ δυνατά και τα δικά σου θέλω και με θάρρος να πάρεις αποφάσεις. Μην αφήνεις τους φόβους σου να κάνουν κουμάντο.

Και μία συμβουλή: χτίσε τη ζωή σου με έναν υγιή περίγυρο, με φίλους και δραστηριότητες. Έτσι, δεν θα δώσεις χώρο σε καμία μοναξιά όταν θα πρέπει να παίρνεις μεγάλες αποφάσεις.

Γιαγιά Άννα
Share this Post:

Έχεις Ερωτήματα & Προβληματισμούς για τη ζωή;

Ένας "Cyber Παππούς" σου δίνει τις απαντήσεις!

Χρειάζεσαι μια συμβουλή;

Η ομάδα του wise2gether αποτελείται από εθελοντές ενηλίκες 65+, που είναι εδώ να ακούσουν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς σου, με εφόδιο τη σοφία, την εμπειρία και την αγάπη για τους νέους ανθρώπους.

Μέσα από τη δωρεάν διαδικτυακή υπηρεσία του  wise2gether που προωθεί και στηρίζει τη διαγενεακή επικοινωνία και τον ανοιχτό διάλογο μπορείς να «συναντηθείς» με τους cyber παπούδες για προσωπικές συμβουλές πάσης φύσεως.

 WISE2GETHER - ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ !

Γιατί WISE2GETHER?

Στόχος του wise2gether είναι η προώθηση της διαγενεακής συμφιλίωσης και διάδρασης διαφορετικών γενεών, μέσα από την :

- υποστήριξη των νέων από μεγαλύτερους ανθρώπους, που θα μπορούσαν να είναι η γιαγιά ή ο παππούς τους, και έχουν το χρόνο και την ευαισθησία να νοιαστούν για τα ερωτήματά τους

- ενθάρρυνση των ανθρώπων στο τρίτο στάδιο της ενήλικης ζωής τους να ασχοληθούν με την τεχνολογία, να ενεργοποιηθούν απαντώντας σε ερωτήματα πάσης φύσεως των νέων ανθρώπων, βάσει της πολύχρονης εμπειρίας και γνώσης τους, και να βρουν ακόμα ένα λόγο να είναι ενεργοί και χρήσιμοι στην κοινωνία.

 WISE2GETHER - ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ !

Πώς λειτουργεί;

Συμπληρώνεις την παρακάτω φόρμα. Η ερώτησή σου θα απαντηθεί από έναν από τους Cyber Παππούδες του wise2gether που διάβασε το αίτημά σου.

Εντός ολίγων ημερών, θα λάβεις απάντηση στο email σου.

Tα αιτήματα -κατόπιν έγκρισης- δημοσιεύονται ανώνυμα, προκειμένου να ενισχύσουν τον στόχο της Δράσης wise2gether, την προώθηση του διαγενεακού διαλόγου.

WISE2GETHER - ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ !