Έχεις Ερωτήματα & Προβληματισμούς για τη ζωή;

Ένας "Cyber Παππούς" σου δίνει τις απαντήσεις!

Ρώτησε τώρα!

Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Θέμα: Σπουδές

Zoi:
Γεια. Ζω στην Ολλανδια υποθετικα τρια χρονια και περυσι ξενοικιασα και τωρα δεν εχω βρει ακομα σπιτι και το ετος εχει ξεκινησει. Δεν θελω να μεινω με 30αρηδες που δουλευουν. Τι να κανω????????????
Απάντηση - Βάνα:
Γειά σου Ζωή,
Τι σημαίνει "υποθετικά" δεν κατάλαβα. Επίσης δεν γράφεις την ηλικία σου.
Τι πρόβλημα νομίζεις ότι θα έχεις αν μείνεις με τριαντάρηδες πού δουλεύουν? Αυτοί θα έχουν την δική τους δουλειά και εσύ την δική σου ζωή.
Εάν μάλιστα είσαι φοιτήτρια και η συγκατοίκηση με μεγαλύτερους είναι κάτι που σε προβληματίζει, ίσως είναι μία καλή ευκαιρία, καθώς, ως μεγαλύτεροι, ίσως μπορέσουν να σου δώσουν σημαντικές συμβουλές για τα επόμενα σου βήματα.
Εξάλλου, μην ξεχνάς ότι η συνονόματη σου ‘ζωή’ συμβαίνει έξω από το σπίτι και όχι τόσο πολύ μέσα σε αυτό.
Δεν ξέρω αν σε βοήθησα αλλά δεν είναι εύκολη η συμβουλή, όταν δεν ξέρεις πως λειτουργεί η ενοικίαση για φοιτητές στην Ολλανδία. Σου εύχομαι να βρεις την καλύτερη λύση!
Γιαγιά Βάνα
Share this Post:

Έχεις Ερωτήματα & Προβληματισμούς για τη ζωή;

Ένας "Cyber Παππούς" σου δίνει τις απαντήσεις!

Χρειάζεσαι μια συμβουλή;

Η ομάδα του wise2gether αποτελείται από εθελοντές ενηλίκες 65+, που είναι εδώ να ακούσουν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς σου, με εφόδιο τη σοφία, την εμπειρία και την αγάπη για τους νέους ανθρώπους.

Μέσα από τη δωρεάν διαδικτυακή υπηρεσία του  wise2gether που προωθεί και στηρίζει τη διαγενεακή επικοινωνία και τον ανοιχτό διάλογο μπορείς να «συναντηθείς» με τους cyber παπούδες για προσωπικές συμβουλές πάσης φύσεως.

 WISE2GETHER - ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ !

Γιατί WISE2GETHER?

Στόχος του wise2gether είναι η προώθηση της διαγενεακής συμφιλίωσης και διάδρασης διαφορετικών γενεών, μέσα από την :

- υποστήριξη των νέων από μεγαλύτερους ανθρώπους, που θα μπορούσαν να είναι η γιαγιά ή ο παππούς τους, και έχουν το χρόνο και την ευαισθησία να νοιαστούν για τα ερωτήματά τους

- ενθάρρυνση των ανθρώπων στο τρίτο στάδιο της ενήλικης ζωής τους να ασχοληθούν με την τεχνολογία, να ενεργοποιηθούν απαντώντας σε ερωτήματα πάσης φύσεως των νέων ανθρώπων, βάσει της πολύχρονης εμπειρίας και γνώσης τους, και να βρουν ακόμα ένα λόγο να είναι ενεργοί και χρήσιμοι στην κοινωνία.

 WISE2GETHER - ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ !

Πώς λειτουργεί;

Συμπληρώνεις την παρακάτω φόρμα. Η ερώτησή σου θα απαντηθεί από έναν από τους Cyber Παππούδες του wise2gether που διάβασε το αίτημά σου.

Εντός ολίγων ημερών, θα λάβεις απάντηση στο email σου.

Tα αιτήματα -κατόπιν έγκρισης- δημοσιεύονται ανώνυμα, προκειμένου να ενισχύσουν τον στόχο της Δράσης wise2gether, την προώθηση του διαγενεακού διαλόγου.

WISE2GETHER - ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ !