Έχεις Ερωτήματα & Προβληματισμούς για τη ζωή;

Ένας "Cyber Παππούς" σου δίνει τις απαντήσεις!

Ρώτησε τώρα!

Ερωτήσεις-Απαντήσεις

Θέμα: Nέα μαμά

Stelina:
Μόλις πριν 3 μήνες έγινα για πρώτη φορά μαμα. Δεν ξέρω αν φταίω εγώ, αλλά νιώθω ότι όλα τα κάνω λάθος, όλοι μου λένε τι να κάνω, πώς να το κάνω και επειδή νιώθω ανασφάλεια και ότι δεν έχω τις γνώσεις, μπαινω στο τριπάκι να τους ακούσω. Δεν είχα προετοιμαστει γι αυτό, τόσα χρόνια με σπουδές και δουλειά, η αλήθεια είναι ότι το φανταζόμουν πιο εύκολο, αλλά φοβάμαι και δεν θέλω να κάνω λάθη με το παιδάκι μου.
Απάντηση - Κέλλυ:
αχ, εμείς οι παλιές φαινόμαστε να τα γνωρίζουμε όλα, αλλά μη νομίζεις….στην πορεία τα μαθαίναμε και εμείς! Eμπιστεύσου τον εαυτό σου και το ένστικτό σου και, αρχικά, μην επιτρέπεις στους άλλους να σου ρίχνουν το ηθικό. Μπορείς επιλέξεις να ζητάς πρακτικές συμβουλές από 1 ή 2 ανθρώπους που έχεις πραγματικά εμπιστοσύνη, αλλά από κει και πέρα, άσε το συναίσθημά σου να σε καθοδηγήσει. Το μωράκι σου σε χρειάζεται ήρεμη,  ευτυχισμένη να απολαμβάνεις τις στιγμές σας. Οπότε, σταμάτα να δίνεις χώρο στον περίγυρο και επικεντρώσου στη νέα αυτή όμορφη εμπειρία που ζεις.
Share this Post:

Έχεις Ερωτήματα & Προβληματισμούς για τη ζωή;

Ένας "Cyber Παππούς" σου δίνει τις απαντήσεις!

Χρειάζεσαι μια συμβουλή;

Η ομάδα του wise2gether αποτελείται από εθελοντές ενηλίκες 65+, που είναι εδώ να ακούσουν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς σου, με εφόδιο τη σοφία, την εμπειρία και την αγάπη για τους νέους ανθρώπους.

Μέσα από τη δωρεάν διαδικτυακή υπηρεσία του  wise2gether που προωθεί και στηρίζει τη διαγενεακή επικοινωνία και τον ανοιχτό διάλογο μπορείς να «συναντηθείς» με τους cyber παπούδες για προσωπικές συμβουλές πάσης φύσεως.

 WISE2GETHER - ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ !

Γιατί WISE2GETHER?

Στόχος του wise2gether είναι η προώθηση της διαγενεακής συμφιλίωσης και διάδρασης διαφορετικών γενεών, μέσα από την :

- υποστήριξη των νέων από μεγαλύτερους ανθρώπους, που θα μπορούσαν να είναι η γιαγιά ή ο παππούς τους, και έχουν το χρόνο και την ευαισθησία να νοιαστούν για τα ερωτήματά τους

- ενθάρρυνση των ανθρώπων στο τρίτο στάδιο της ενήλικης ζωής τους να ασχοληθούν με την τεχνολογία, να ενεργοποιηθούν απαντώντας σε ερωτήματα πάσης φύσεως των νέων ανθρώπων, βάσει της πολύχρονης εμπειρίας και γνώσης τους, και να βρουν ακόμα ένα λόγο να είναι ενεργοί και χρήσιμοι στην κοινωνία.

 WISE2GETHER - ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ !

Πώς λειτουργεί;

Συμπληρώνεις την παρακάτω φόρμα. Η ερώτησή σου θα απαντηθεί από έναν από τους Cyber Παππούδες του wise2gether που διάβασε το αίτημά σου.

Εντός ολίγων ημερών, θα λάβεις απάντηση στο email σου.

Tα αιτήματα -κατόπιν έγκρισης- δημοσιεύονται ανώνυμα, προκειμένου να ενισχύσουν τον στόχο της Δράσης wise2gether, την προώθηση του διαγενεακού διαλόγου.

WISE2GETHER - ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ !